Vakvezető kutyás találkozó és verseny

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Csepelen működő Vakvezetőkutya-kiképző Iskolája vakvezető kutyás találkozót és versenyt szervezett szeptember 1-én. Alapítványunk is meghívást kapott a találkozóra. Régi ismerősökkel találkozhattunk és új barátságokat köthettünk. Az iskolával megalakulásunk óta szakmai és baráti kapcsolatot ápolunk. Ez alkalommal is sok szeretettel vártak és fogadtak bennünket. Alapítványunk kiképzője, András, részt vett a versengő gazda-kutya párosok munkájának bírálatában is. Nagyon jó hangulatban telt a nap. S mi most sem hagyhattuk ki a Duna-parti sétát. Szeretettel gratulálunk a verseny díjazottjainak és valamennyi résztvevőnek.

S gratulálunk a találkozó szervezőinek, köszönjük a szíves fogadtatást!

HOZZÁSZÓLÁSOK
  1. Babik Tamás szerint:

    Bizony, nagyon jó volt az a találkozó a csepeli iskolán, kár, hogy el kellett jönnünk!:) Köszönöm szépen a lehetőséget!

  2. Somlyainé Eszter szerint:

    Igen én is azt gondolom nagyon jó volt és jól éreztük magunkat,mi is és a kutyusok is.Hiszen nem csak nekünk jó ha találkozunk barátokkal, a kutyusok is boldogan szaladgáltak.Bár az időjárás egy kicsit megzavart. A sztárvendég:Zalatnai Sarolta igazi meglepetés volt. Köszönjük a lehetőséget mindenkinek, hogy ott lehettünk!

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress