Újra sikeresen pályáztunk

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve a tavalyi évhez hasonlóan újabb pályázati programot írt ki, melynek célja a fogyatékos személyek segítő kutyához juttatásának támogatásával a fogyatékos emberek életminőségének javítása, társadalmi integrációjának és önállóságának biztosítása.

Pályázni lehetett a segítő kutya kiképzéséhez, vizsgáztatásához és a fogyatékos személyhez történő eljuttatásához kapcsolódó projektek megvalósítására. A beadási határidőre 15 db pályázat érkezett, a keretösszeg 9 pályázó támogatását tette lehetővé.

A támogatási szerződés aláírására a napokban kerül sor, így további vakvezető kutya képzésével és átadásával javíthatjuk a látássérüléssel élő emberek életminőségét és terápiás párosaink tovább folytathatják munkájukat a sérüléssel élő gyermekek és felnőttek közt.

Köszönjük!