Oxigén Kupa Erdei Futóverseny sorozat újra

A Friss Oxigén Alapítvány ismét sportolni hív bennünket. A VI. Oxigén Kupa Erdei Futóverseny sorozat során havonta egy alkalommal találkoznak a futás szerelmesei. Sokuknak ezek az alkalmak edzések és a nyári versenyszezonra készülnek. De szép számmal akadnak olyan résztvevők is, akik a természetben friss levegőn lenni, mozogni vágynak és egyszerűen csak szeretnek futni.

Idén október 13-a, szombat az első alkalom. A Friss Oxigén Alapítvány szeretettel invitálja látássérült embertársainkat is újra, hogy a tavalyi évhez hasonlóan ismét együtt fussunk az egészségünkért. A legkisebb táv 1,5 km, amit futva, sétálva szoktunk a vakvezető kutyákkal együtt megtenni. 9 óra 50 percig lehet nevezni és 10 órakor eldördül a start pisztoly.

Tehát október 13-án, szombaton találkozunk, gyülekező a Temető Főkapu melletti (III. kapu, a körforgalomtól) troli megállóban 9 óra 15 per és 9 óra 30 perc között. A nevezés és futás starthelye a Temető sarkánál Pallagi út felőli oldalon, befelé az erdőben.

Mindenkit szeretettel várunk!