“Kézzel látók” kiállítás nyílt…

Dóri végigtapintja a kiállítás képeit

A Fórum Bevásárlóközpontban, Debrecenben május 7-e és 16-a között úgynevezett sötétszobát állít fel a Látássérültek Regionális Egyesülete és a budapesti VGYKE. A teljesen sötét helyiségben a tapintására, szaglására hagyatkozva tapasztalhatja meg bárki, hogy milyen akadályokat kell leküzdenie a nem látó embereknek.

A rendezvény Gyüre László budapesti képzőművész különleges kiállításával párosul, aki térbeli festményeket is készít. A képek nemcsak a látó emberek számára készültek, a látássérültek is bátran megtapinthatják az egyedi alkotásokat.

Alapítványunk munkatársa egy leendő gazdit kísért el a kiállításra. Dórinak korábban még sosem volt ilyenben része, rendkívüli élményt jelentett számára a képek végigtapintása.

"Mindenkinek szerettel ajánljuk a kiállítást."

"Mindenkinek szerettel ajánljuk figyelmébe a kiállítást."