Gyermeknapi bemutató a József Attila-telepi könyvtárban

Május 23-án gyermeknap alkalmából, a József Attila-telepi könyvtárban a debreceni Szivárvány óvodából érkezett gyerekekkel találkoztunk, hogy egy rövid foglalkozás során megismerjük egymást . Bár az ovisok számára nem volt újdonság a kutyás foglalkozás, mégis nagy volt a várakozás, hiszen velünk először találkozhattak. Ahogy beléptünk a terembe, rögtön felcsillantak a szemek, hogy kikkel érkeztünk. Ráadásul kettővel is! Miután mindenki megtalálta a helyét, pár szóban bemutattuk a kutyáinkat, és beszélgettünk a segítő kutyákról. Figyelmesen hallgatták az előadást, majd ügyesen válaszoltak az azt követő kérdéseinkre is.

Az igazi lelkesedést azonban az ezt követő simogatás, és a kutyákkal való közös játék hozta meg. Gyerekek  és kutyák boldogan vetették bele magukat a mókázásba. Volt szembekötősdi, bújócska, és más vidám játékok. A gyerekek nagy örömmel keresték könyvek között megbújó kutyákat, akik türelmesen várták, hogy a leggyorsabbak rájuk találjanak, és egy nagy simogatással jutalmazzák őket a türelmükért.

Gyerekek, kutyák, felvezetők, óvó nénik, mindenki nagyon jól érezte magát. Hamarosan visszatérünk, hogy újabb foglalkozást töltsünk el együtt.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress