Campus fesztivál

A debreceni Campus fesztivál zeneiségét és a kapcsolódó programokat illetően is méltán vonzott ismét nagy számú látogatót. Napközben 75 civil szervezet mutatkozhatott be a felállított sátraknál, ahol alapítványunk is helyett kapott a Fehér Bot Alapítvánnyal karöltve. Ők különböző eszközökkel és játékokkal, mi pedig természetesen segítő kutyákkal felszerelkezve vártuk az érdeklődőket.

Azzal a céllal érkeztünk, hogy a fesztiválozók jobban megismerjék a segítő kutyák feladatait, ezáltal munkánkat és bepillantsanak a látássérült emberek mindennapjaiba is. Érdeklődőkben pedig nem volt hiány. Nemcsak a fesztiválozók, de a környező civil sátrak „lakóinak” is hamar a kedvenceivé váltak négylábúink. Aki pedig odajött, az már simogatott, beszélgetett, ismerkedett, eszközöket próbált. Pont ezért jöttünk.

Köszönjük és úgy tapasztaltuk, hogy a részt vevők a buli élményén túl jó emlékekkel és hasznos új ismeretekkel is gazdagodtak.

S az elmaradhatatlan fotósorozat a kis tacsiról, Columbo-ról, aki kézről-kézre, sátorról-sátorra vándorolt :)