A segítő kutyák és a tömegsport közös küldetése

A sportolás és az állatok szeretete önmagukban is közösségformáló erővel bírnak. Együtt pedig különösen. Programjainkkal és más szervezetek sportrendezvényein való részvétellel arra törekszünk, hogy ez a két közösségformáló erő segítségünkre legyen a sérüléssel élő és az egészségesek emberek találkozásában, egymás elfogadásában és az egészséges életmód hirdetésében.

Az Oxigén Kupa erdei futóverseny sorozat téli időszakos alkalmai után március 30-án volt az újabb kihívás, a Rotary Jótékonysági Futás, ahol ugyanúgy mint tavaly, a csapatversenyben neveztünk. A futófesztivált a Debrecen Rotary Club, a Debreceni Kilométerek Sportegyesület, és a Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft. szervezete. A csapatok közötti verseny célja, hogy minél több embert sikerüljön megmozgatni, nemtől és kortól függetlenül, valamint a figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra.

Népes kis csapatunk tagjai – látássérült barátaink, látók, vakvezető- és terápiás kutyák együtt –  nagyon jó hangulatban teljesítették az 1993 méteres távot.

Köszönjük Dorkának a fotókat!

  

  

  

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress