Zsombor és Denisz kutya sikeres vizsgát tett

Zsombor már Denisz kutya kiképzési ideje alatt, nyáron is rendszeresen látogatta az iskolát, hogy minél jobban megismerje azt a négylábút, aki segítője lesz a mindennapokban, a közlekedés során. Denisz, mint a labradorok többsége, rendkívül ragaszkodó és ezt igen hangosan tudtunkra is adta rendszeresen a kennelben, amikor nem ő következett a gyakorlások során.

Novemberben elérkezettnek láttuk az időt, hogy most már leendő gazdájához költözzön. A hangos sipákolásnak nyoma veszett, a ragaszkodás kiteljesedhetett, hiszen fekvőkosara Zsombor szobájában kapott helyet.

A felkészülés során sokszor előnyt jelentett, hogy Denisz már a negyedik vakvezető kutyája Zsombornak.

A közlekedésbiztonsági vizsgát végül január 30-án sikeresen teljesítették.

Sok szeretettel gratulálunk!

Köszönjük a vizsgabizottság munkáját!