Újra együtt a gyerekekkel a Bajcsy oviban

Újra együtt töltöttünk  a Bajcsy Zsilinszky- Szoboszlói úti ovisokkal egy játékos délelőttöt.  Ezúttal Dömével, és Columboval látogatottunk el hozzájuk. Hasonlóan nagy szeretettel fogadtak bennünket, mint a tavaly. Izgalommal vettek részt a közös játékokban. Nemcsak a gyerekeket,  és a kutyákat, de még a lelkes óvónéniket is alaposan megdolgoztattuk. Hangos nevetés kísérte azt a feladatot, amelyet a kutyák ugatással adott jelzéseire figyelve kellett végezni, örömmel utánozták a bemutatott trükköket, majd élő alagutat alkotva sorakoztak a kutyák elé.  A napot egy közös vonatozással zártuk, ahol Döme és Columbo mozdonyként is ügyesen helytálltak. Úgy éreztük, hogy az együtt töltött időben sikerült még szorosabbra fűzni a kutyák és a gyerekek barátságát, és maradandó élményt nyújtani mindenki számára.

Köszönjük szépen a meghívást!