Kezdőlap » Újra együtt a gyerekekkel a Bajcsy oviban

Újra együtt a gyerekekkel a Bajcsy oviban

2013. június 01. | 0 hozzászólás

Újra együtt töltöttünk  a Bajcsy Zsilinszky- Szoboszlói úti ovisokkal egy játékos délelőttöt.  Ezúttal Dömével, és Columboval látogatottunk el hozzájuk. Hasonlóan nagy szeretettel fogadtak bennünket, mint a tavaly. Izgalommal vettek részt a közös játékokban. Nemcsak a gyerekeket,  és a kutyákat, de még a lelkes óvónéniket is alaposan megdolgoztattuk. Hangos nevetés kísérte azt a feladatot, amelyet a kutyák ugatással adott jelzéseire figyelve kellett végezni, örömmel utánozták a bemutatott trükköket, majd élő alagutat alkotva sorakoztak a kutyák elé.  A napot egy közös vonatozással zártuk, ahol Döme és Columbo mozdonyként is ügyesen helytálltak. Úgy éreztük, hogy az együtt töltött időben sikerült még szorosabbra fűzni a kutyák és a gyerekek barátságát, és maradandó élményt nyújtani mindenki számára.

Köszönjük szépen a meghívást!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (16745 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com