Támogass minket!

Ma Magyarországon a vakvezető kutyák, terápiás kutyák kiképzését az állam nem támogatja. A pályázati lehetőségek szűkre szabottak.

A kutyák képzése során számos költség merül fel (állatorvosi költségek, felszerelés, etetés, ápolás, kötelező kezelések, szállítás, stb.) amit az alapítványnak kell finanszíroznia.

Non-profit szervezetként a szponzorok és segítő szándékú emberek adományai nélkülözhetetlenek munkánkhoz.

Ezúton is köszönjük, hogy adományoddal – legyen szó akár pénzadományról, vagy természetbeni adományról – hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több látássérült ember kaphasson vakvezető kutyát. Kérjük, ha teheted, támogasd munkánkat, ezáltal segíts könnyebbé, és szebbé tenni minél több látássérült embertársunk életét.

Számlaszámunk: 61200261-11053521

Amennyiben adód 1%-ával támogatsz bennünket, adószámunk a következő: 18997006-1-09

Köszönjük!