Szent Damján Kör tábora

A Szent Pantaleimon Alapítvány már 17 éve szervez táborokat a nagyrészt hátrányos helyzetű családokban fogyatékkal élő gyermekek számára. Az idei évben alapítványunk is részt vett a tábori programokban a Vekeri tóhoz közeli Dorcas centerben. Sok szeretettel fogadtak bennünket és már az első ott töltött percekben rajongva vették körbe a kutyákat. Az öröm tovább fokozódott, amikor a bemutatót követően kértük a gyerekeket, fiatal felnőtteket is arra, hogy jöjjenek játszanak együtt közösen újdonsült négylábú barátaikkal.

Mi magunk is újra és újra átéljük és átérezzük a foglalkozások és bemutatók alkalmával, hogy milyen pozitív mentális erővel bír és hat a segítőkutyák jelenléte, testközelsége a sérüléssel élő és egészséges embertársainkra egyaránt.

Köszönjük szépen a meghívást!