Szaffi és Lili kutya főszerepben a Balaton utcai óvodában

Az őszi napsütésben több mint 70 óvodás fogadta kitörő lelkesedéssel Szaffit, Lilit és felvezetőiket. A bemutatkozást követően hosszasan simogathatták ismerkedés gyanánt a négylábúakat, akik körbe sétáltak és szlalomoztak a gyerekek között. Évi irányításával Szaffi kutya különböző testhelyzeteket vett fel, amelyeket utánozni kellett. Ez nagy koncentrációt igényelt s mégis nagyon élvezték gyerekek. Lili kutya nagyon szeret labdát apportírozni. A kis ovisoknak figyelniük kellet, hogy a megfelelő sorrendben adják a vezényszavakat és a kutya jutalmazása, dicsérete zárta a feladatot. A foglalkozás végén a búcsúzkodáskor a gyerekek segédkeztek a kutyák “felöltöztetésében”. Köszönjük szépen a meghívást és a kedves fogadtatást!