Sikeres pályázati megvalósítás (FOG-SKK-10)

Alapítványunk sikeresen pályázott a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által, 2010-ben kiírt “Segítőkutya-kiképzéssel foglalkozó szervezetek működési támogatására” program keretében, mely 2010. december 1- 2011. október 30. közötti időszakban valósult meg. A pályázat keretében két gazda-kutya páros sikeres vakvezetőkutya-alkalmazói vizsgát tett. Bővítettük a kiképzés során használt mobil akadályok körét, egy kiképzőnk habilitációs kutyakiképzői OKJ képesítést szerzett. Forrást biztosított a program a kutyák élelmezésére, orvosi ellátásnak költségeire, megjelentettünk egy színes képekkel illusztrált kiadványt munkánkról és az alapítvány mindennapi működéséhez szükséges kiadások egy részét is fedezte.

A programról készített pénzügyi elszámolást és tartalmi beszámolót a pályázat kezelője elfogadta és lezárta.

A pályázati lehetőség és támogatás nagy mértékben járult hozzá alapító okiratunkban foglalt céljaink megvalósításához.