Oxigén Kupa újra

A VIII. Oxigén Kupa Erdei Futóverseny sorozatot szervezi idén a Friss Oxigén Alapítvány. Negyedik éve mi is részt veszünk a rendezvényen látássérült emberekkel együtt. Lehetőséget jelentenek ezek az alkalmak, hogy együtt sportoljunk, kikapcsolódjunk, ráadásul mindezt szép természeti környezetben, a Debreceni Nagyerdőn. A futás olyan, sport, melyet kis segítséggel (kísérővel) a látássérült emberek is végezhetnek egészségük megőrzése érdekében. Az idei évadban már a 2,5 km-es távot igyekszünk majd mind a hat alkalommal teljesíteni.

Szeretettel várjuk és invitáljuk a szervezők nevében is a látássérüléssel élőket, hogy  csatlakozzanak minél többen. Az idei első alkalmas kis csapatunk: Eszter és Maya kutya, Emese és Gordon kutya, Zsombor és Denisz kutya és András.