Önkéntesek nemzetközi napja

December 5-e az önkéntesek nemzetközi napja 1985 óta az ENSZ ajánlására.

A tőlünk nyugatabbra élő emberek mindennapjainak fontos része a civil szervezetek tevékenységébe való bekapcsolódás és munkájuk segítése az önkéntes feladatvállalással. Nálunk, ahogyan sajnos még sok minden más, ez gyerekcipőben jár. Bárhogyan nyújtottál segítséget – az adminisztrálásban, a honlap- vagy facebook oldal szerkesztésében, a vakvezető- és terápiás kutyák ellátásában, képzésében, az alapítvány céljainak népszerűsítésében, a rendezvények szervezésében és lebonyolításában, és biztosan nem soroltunk fel mindent – hozzájárultál ahhoz, hogy a látási és más fogyatékkal élő embertársaink (gyermekek, felnőttek, idősek) életét élhetőbbé tegyük.

Fogadd szívből jövő köszönetünket!