„Mindent a családért”

Ez volt a jelmondata a nádudvari Művelődési Házban megtartott Családi Napnak augusztus 17-én, szombaton. A Nádudvari Nagy Családosok Egyesülete, a Nádudvari Ficánka Egyesület és a Ficánka Családi Napközi közös szervezésében tartott rendezvényre alapítványunk is meghívást kapott.  A Ficánka Családi Napközi  gyermekei körében már közel két éve rendszeresen tartunk kutyás terápiát. A családi nap alkalmából azonban most nemcsak az ismerős gyerekekkel találkozhattunk.

Igazi gyereknapi hangulat és érdeklődő gyereksereg várt minket a Művelődési Ház aulájában. A terápiás kutyák mellett velünk tartott Maya és Sunny, a két vakvezető kutya is gazdáikkal, hogy bemutassák közös munkájukat. Ezután pedig a terápiás kutyákkal való közös játék következett.

S közben sokat tanultak a gyerekek a segítőkutyákról. Megismerték mi a feladatuk, miben vannak segítségünkre, és miért olyan fontosak ők a számunkra.  Ezalatt pedig mindannyian nagyon jól érezték magukat, mert mi így szeretünk tanítani.

Köszönjük szépen a meghívást!