Marica és Bogi kitűnő minősítéssel vizsgáztak

2013. júliusában érkezett alapítványunkhoz a csillogó fekete szőrű Bogi. Kis túlzással a nap 24 órájában – ha rajta múlik – csak a játékkal és a kétlábúak imádatával töltötte volna az idejét. Mosolyogtuk, hogy bizony hosszú idő kell még mire hámban, csak a munkájára koncentrálva, vezetni fog. Bogi kiképzője, András erre szintén mosolyogva így válaszolt: “Higgyétek el, jó kis kutya lesz belőle.”

Most pedig 2014. márciusa van és néhány nappal ezelőtt Marica és Bogi kitűnő minősítéssel tettek közlekedésbiztonsági vizsgát. Bogi hamar beilleszkedett új családjába, ahol gazdája Marica, Imre, Viktor és Zina kutya nagy örömmel fogadták.

Hosszú, boldog együtt eltöltött időt kívánunk nekik!

Köszönjük a vizsgabizottság munkáját!

Boldogok vagyunk!

Hurrá! Sportolunk!