Lápi fesztivál

Lápi fesztivál

Szántó Sándor meghívására részt vettünk június 12-én Nagyecseden a Lápi fesztiválon. Szűcs András kiképző Andyvel és Somlyainé Eszter nevelőszülő Mayával képviselte alapítványunkat. Maya kutya első vonatozása volt ez. Szeretettel fogadtak bennünket. A kézművesek sátrai között volt felállítva a Fehér Bot Alapítvány sátra, itt táboroztunk le mi is. Az érdeklődőknek beszéltünk a vakezető kutyák munkájáról, sor kerülhetett egy kis simogatásra is. Jó hangulatban telt el a nap és feltétlenül a lelkemre kötötték nekem, aki sajnos nem tudott ott lenni, de ezt a pár sort írom az élménybeszámolók alapján, tehát a lelkemre kötötték, hogy feltétlenül írjak róla, mennyire finom volt az ott készült töltött káposzta! 

Köszönjük a meghívást és nagyon örülünk, hogy mi is hozzájárulhattunk a színes programokhoz (kézműves mesterségek bemutatása, néptánc, mini gőzmozdony, stb.).

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress