Kommunikációs hídépítés

Alapítványunk hét önkéntese vett részt egy 30 órás, ingyenes képzésben a Derecske Város Művelődési Központ és Könyvtár TÁMOP. -5.4.6 forráshoz kapcsolódó programja keretében. A Kommunikációs híd építése ép és fogyatékos személyek között című modul által érintett témák közül néhány:

saját érzéseink, reakcióink megismerése a fogyatékos emberekkel való kapcsolat során; az autista emberekkel, értelmi fogyatékos emberekkel, hallássérült és siketvak emberekkel, látássérült emberekkel, halmozottan fogyatékos emberekkel, beszédfogyatékos emberekkel való kommunikációs lehetőségek elsajátítása.

Az elméleti és gyakorlat foglalkozásokat Dr. Nagyné Berke Mónika tréner tartotta. Köszönjük Mónika munkáját, tanácsait. Mindannyiunk számára hasznos és tanulságos volt a tréning és a megszerzett ismereteket biztosan hatékonyan fogjuk tudni alkalmazni munkánk során.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress