Kezdőlap » Kommunikációs hídépítés

Kommunikációs hídépítés

2013. október 12. | 0 hozzászólás

Alapítványunk hét önkéntese vett részt egy 30 órás, ingyenes képzésben a Derecske Város Művelődési Központ és Könyvtár TÁMOP. -5.4.6 forráshoz kapcsolódó programja keretében. A Kommunikációs híd építése ép és fogyatékos személyek között című modul által érintett témák közül néhány:

saját érzéseink, reakcióink megismerése a fogyatékos emberekkel való kapcsolat során; az autista emberekkel, értelmi fogyatékos emberekkel, hallássérült és siketvak emberekkel, látássérült emberekkel, halmozottan fogyatékos emberekkel, beszédfogyatékos emberekkel való kommunikációs lehetőségek elsajátítása.

Az elméleti és gyakorlat foglalkozásokat Dr. Nagyné Berke Mónika tréner tartotta. Köszönjük Mónika munkáját, tanácsait. Mindannyiunk számára hasznos és tanulságos volt a tréning és a megszerzett ismereteket biztosan hatékonyan fogjuk tudni alkalmazni munkánk során.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (16545 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com