Ismét családi napok a Tesco Áruházban

Június 28-29-én a Tesco Áruház Debrecenben, a Kishegyesi úton ismét családi napokat rendezett. A két héttel korábbi Tesco napok alkalmával nagy sikert arattak vakvezető- és terápiás kutyás párosaink. A kötetlen beszélgetések alkalmával azt tapasztaltunk, hogy sok kérdés fogalmazódik meg az emberekben – kicsikben és nagyokban – a segítő kutyák munkájával kapcsolatban, ezek az alkalmak pedig igazán ideálisak, mert nemcsak beszélni tudunk róluk, hanem a bátrak dolgozhatnak is együtt egy kicsit a kutyákkal.

Most is hoztunk vakvezető és terápiás kutyákat is és most is sokan voltak kíváncsiak ránk. Egy-egy rövid bemutató alkalmával megnézhették a kutyákat munka közben, kipróbálhattak trükköket, sétálhattak egy kört valamelyik terápiás kutyával. A legbátrabbak még a vakon közlekedésben is tehettek egy próbát. De, ha másért nem is, egy gyors simogatás, vagy néhány bátorító szó nélkül kevesen tudtak elmenni a kedvesen hívogató négylábúak mellett. Köszönjük mindenkinek a támogatást, és a bíztatást, reméljük nekünk is sikerült maradandó élményt nyújtanunk cserébe.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress