Gyermeknap az Angyalföld téri bölcsődében

Május 25-e a gyermeknap jegyében telt Debrecenben az Angyalföld téri bölcsiseknél. Arcfestés és pónik mellett alapítványunk is meghívást kapott, hogy együtt ünnepeljünk a gyerekekkel.

Röviddel érkezésünk után máris nagy érdeklődéssel vettek körbe bennünket. Egy pár perces bemutató során megnézhették Lili, Szaffi és Döme kutya engedelmes munkáját, majd jöhetett a várva várt dédelgetés! A simogatni vágyó apróságok szinte a kutyák válláig is alig értek, mégis bátran, mosolyogva közeledtek hozzájuk. Még a kevésbé bátrak is, szüleik kezét szorongatva odajöttek egy kis babusgatásra, a kíváncsiság és hívogató barna kutyaszemek erősebbnek bizonyultak a félelemnél. Bár három kutyával érkeztünk, mégis rengeteg simogató kezecske jutott egy-egy négylábúra. Persze ez nem jelenthetett gondot. Lili, Szaffi és Döme nyugodtan, örömmel fogadták a rájuk özönlő szeretetet, és biztosították a gyerekeket arról, hogy tőlük valóban nincs félnivalójuk.

Úgy érezzük, hogy ezzel a simogatós délutánnal sikerült megörvendeztetnünk a részt vevő apróságokat. Ez volt a mi ajándékunk. Mi pedig egy kellemes, vidámsággal és gyerekzsivajjal teli délutánt kaptunk tőlük ajándékba. Boldog gyermeknapot kívánunk!