Gyermeknap az Angyalföld téri bölcsődében

Május 25-e a gyermeknap jegyében telt Debrecenben az Angyalföld téri bölcsiseknél. Arcfestés és pónik mellett alapítványunk is meghívást kapott, hogy együtt ünnepeljünk a gyerekekkel.

Röviddel érkezésünk után máris nagy érdeklődéssel vettek körbe bennünket. Egy pár perces bemutató során megnézhették Lili, Szaffi és Döme kutya engedelmes munkáját, majd jöhetett a várva várt dédelgetés! A simogatni vágyó apróságok szinte a kutyák válláig is alig értek, mégis bátran, mosolyogva közeledtek hozzájuk. Még a kevésbé bátrak is, szüleik kezét szorongatva odajöttek egy kis babusgatásra, a kíváncsiság és hívogató barna kutyaszemek erősebbnek bizonyultak a félelemnél. Bár három kutyával érkeztünk, mégis rengeteg simogató kezecske jutott egy-egy négylábúra. Persze ez nem jelenthetett gondot. Lili, Szaffi és Döme nyugodtan, örömmel fogadták a rájuk özönlő szeretetet, és biztosították a gyerekeket arról, hogy tőlük valóban nincs félnivalójuk.

Úgy érezzük, hogy ezzel a simogatós délutánnal sikerült megörvendeztetnünk a részt vevő apróságokat. Ez volt a mi ajándékunk. Mi pedig egy kellemes, vidámsággal és gyerekzsivajjal teli délutánt kaptunk tőlük ajándékba. Boldog gyermeknapot kívánunk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress