Gyermeknap a Bajcsy Zs. utcai Óvodában

Az elmúlt pár hét mozgalmasra sikerült kutyáink számára. Lili és Szaffi június 01-én újabb bemutatón vettek részt Debrecenben, a Bajcsy Zsilinszky utcai Óvodában.

Közel hetven gyermek várt minket, akik azonnal ott hagytak csapot- papot-mászókát, hogy közelebbről is megnézzék az érkező négylábúakat. De Szaffi és Lili az ovi összes dolgozóját is kicsalta az udvarra, és hamar el is nyerték mindenki rokonszenvét.

A hagyományokhoz híven egy rövid bemutatóval indítottunk, amit izgalmas játékok követtek. Igazi bátor ovisokkal volt dolgunk, senkitől sem kellett kétszer kérni a részvételt. Minden feladatra akadt jelentkező szép számmal, egy gyerek sem akart kimaradni a mókából. Szerencsére volt elég játék a tarsolyban, így sikerült mindenkit aktív szereplésre bírni.

A bemutató meghozta a várt hatását. Az elmaradhatatlan közös simogatással ismét boldog, elégedett gyerekektől búcsúztunk. Köszönjük a meghívást, mi is jól éreztük magunkat.