Fuss a Fényben!

A Köz-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége május 24-én családi és sport napot szervezett, amelyen alapítványunk is részt vett. A szervezőknek a programmal a következő célja volt: “A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált családi program, családi nap szervezése, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal.”

A kézműves sátrakban, gyermek játszóházban arcfestés és kreatív foglalkozások várták a kicsiket és nagyokat. A napnak kiemelt eseménye volt egy futóverseny és egy örömfutás.

Alapítványunk erre a napra és helyszínre hirdette meg a vakvezető kutyák világnapja alkalmából szervezett rajzpályázat díjátadóját. Aki itt nem tudott bennünket felkeresni, hozzájuk személyesen látogatunk el az óvodákba, iskolákba.

Köszönjük a meghívást és Dorkának a képeket!