Folytatódott a Tesco napok sorozat szeptemberben is

Negyedik alkalommal nyílt lehetősége alapítványunk önkénteseinek, munkatársainak, hogy a vakvezető- és terápiás kutyák munkáját bemutassák a Kishegyesi úti Tesco Áruház főbejáratánál. A mostani alkalommal is sok érdeklődőt vonzottak a hámot viselő négylábúak.

Akadt olyan kisgyermek, aki biztonságosabbnak érezte, ha a kis termetű Columbot (tacskó kutyus) és Kutyaurat (yorkshire terrier kutyus) babusgatja. De aztán rövid idő alatt megjött a bátorság és utána már Luna (labrador kislány) simogatásával is alig tudott betelni.

Eszter és Maya a vakvezetőkutya, András és Bogi a most még  tanuló vakvezető kutya az akadálypályán végighaladva mutatták be a vakvezető kutyák munkáját és szívesen meséltek is róla az érdeklődőknek.

Köszönjük újra a lehetőséget és reméljük, hogy a kötetlen beszélgetések alkalmával sok érdekes információt tudtunk átadni a segítő kutyákról.

Találkozzunk októberben is….

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress