Kezdőlap » Eszter és Maya sikeres vizsgája

Eszter és Maya sikeres vizsgája

2012. május 13. | 0 hozzászólás

Eszter és Maya története akkor kezdődött, amikor Eszter, mint nevelőszülő  magához vette a kiskutyát, akiről akkor így írt: „Nem kis kihívás! Tudni azt, csak egy év! Csak egy évig lehetünk barátok!”

Maya felnőtt és eljött az idő, hogy az iskolában kiképzése elkezdődjön. Eszter, maga is látássérültként közben Döme kutyával vakvezető kutya alkalmazói vizsgát tett. A hónapok előre haladtával azonban Eszterben egyre erősebb lett az érzés, a ragaszkodás kis neveltje iránt. S bár Dömével való barátságuk töretlen, de Mayához erősebb kötelék fűzte. Nem volt többé kérdés, hogy ha Maya készen áll, akkor együtt vágnak neki a megmérettetésnek.

Május 02-án Eszter és Maya kutya Debrecenben, a hatályos 27/2009. SZMM rendelet alapján, a háromtagú vizsgabizottság előtt sikeres vizsgát tett. A nagy hőség ellenére a közlekedésbiztonsági vizsgát kitűnő eredménnyel teljesítették.

Így Eszter és Maya most már újra együtt róják az utat Debrecenben. Sok szeretettel gratulálunk és hosszú, boldog együtt töltött időt kívánunk!

Köszönjük a vizsgabizottság munkáját!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (15374 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com