Esélyegyenlőségi Nap

“A speciális igényű emberek integrációját segítő módszereket, lehetőségeket és szolgáltatásokat mutatták be a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja (DEMEK), az Egyenlő Bánásmód Hatóság, az Informatikai Kar és meghívott civil szervezetek által közösen rendezett Esélyegyenlőségi Napon, melynek középpontjában a tudásátadás és a tapasztalatcsere állt.” – olvashatjuk a Debreceni Egyetem honlapján a rendezvényről, melyre alapítványunk is meghívást kapott.

A Fehér Bot Alapítvány asztalszomszédságában fogadtuk a hallgatókat, akik rendkívül nyitottak, érdeklődőek voltak a két alapítvány tevékenysége, a látássérüléssel élő emberek mindennapjai, a vakvezető- és terápiás kutyák munkája iránt.

Köszönjük szépen a meghívást!

Ezen a linken bővebben is tájékozódhatnak az érdeklődők az Esélyegyenlőségi Napról.