Érzékenyítő foglalkozás a Tóth Árpád Gimnáziumban

A Tóth Árpád Gimnáziumban három éve rendszeresen tartunk érzékenyítő foglalkozásokat. A diákok mindig aktív résztvevői az előadásoknak. Ezek az alkalmak sok esetben segítenek dönteni számukra az önkéntes közösségi szolgálat teljesítésében is. Az idei alkalommal a pedagógusok ún. sötétszobát is kialakítottak, ahol illatfelismerés, cipőbekötés és más ötletes feladat várta a gyerekeket, természetesen bekötött szemmel. Alapítványunk munkatársa, András a vakvezető kutyák munkájáról adott át hasznos ismereteket és a fiatalok – szintén bekötött szemmel – Andy, a vakvezető kutya segítségével testközelből meg is tapasztalták az elhangzottakat.

Köszönjük ismét a meghívást, nagyon örültünk, hogy a diákok ilyen nyitottak és érdeklődőek voltak.