Egészségnap Derecskén

A Derecske Régió és Kistérségi Rehabilitációs Alapítvány meghívására alapítványunk részt vett május 29-én szombaton az “Összefogás az egészségünkért” rendezvényen Derecskén. Színes programot és szórakozási lehetőséget kínált ez a nap gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Néptáncosok, dobosok, népdalénekesek léptek fel, a helyi óvodások mesés történetet játszottak el, bográcsban főtt a gulyás és egész nap tartottak az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tájékoztatók, szűrővizsgálatok. 

Alapítványunk lehetőséget kapott, hogy munkánkat, szervezetünket megismertessük a közönséggel. Munkatársaink Szűcs András kiképző Andy kutyával, Szakáll Zsombor látássérült Vanda kutyával tartott bemutatójához csatlakozott a házigazda szervezetnél dolgozó Kónya Judit látássérült hölgy Bogi kutyával. Engedelmes feladatokból tartottak bemutatót és a felállított akadálypályán azt is megnézhették az érdeklődők, hogyan vezet a vakvezető kutya. A látottakat Szűcsné Harsányi Judit, az alapítvány vezetője “tolmácsolta”.  Sok érdeklődő kereste fel standunkat, kicsikkel és nagyokkal hosszasan beszélgettünk a kutyákról, a vakvezető kutyák munkájáról.

A meghívást tisztelettel köszönjük és gratulálunk a szervezőknek a sokrétű programmal színessé tett egészségnaphoz.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress