Az Újév első öröme, sikere

A Debreceni Reménysugár Gyermekotthon nagymacsi lakóotthonában október óta készült terápiás záróvizsgájukra önkéntesünk, Emese és terrier kutyája, Gordon. Január 2-án a háromtagú vizsgabizottság jelenlétében változatos, mozgalmas,  feladatokkal, mondókákkal, énekléssel színes foglalkozást mutattak be az óvodás és kisiskolás korú gyermekekkel. A feladatok összeállításában és levezénylésében sok segítséget nyújtott Kata, aki Mangó nevű kutyájával tavaly tett szintén sikeres vizsgát és jelenleg is több intézményben végez fejlesztő terápiát labrador kutyájával.

Sok szeretettel gratulálunk Emesének és Gordonnak és kívánunk sok örömteli pillanatot a terápiás munka során! :)