Állatbarátok Karácsonya

A Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete meghívásából több mint 200 iskolás gyermekkel ünnepelhettünk együtt Derecskén a Bocsaki István Általános Iskolában. Az egyesület évek óta megszervezi ezt a rendezvényt. Vetélkedő, rajzpályázat, gyurmázás, puzzle várta a diákokat. Mi pedig segítő kutyás bemutatóval kedveskedtünk. Linda és Luna kutya, Évi és Columbo kutya, András és Döme kutya nagyon sok szeretetet kapott és adott.

Különösen kedves számunkra az egyesület meghívása, hiszen a bemutatón is részt vevő Columbot, a tacsi kutyát néhány évvel ezelőtt ez az állatvédő szervezet fogadta be és itt találkozott Évivel. Évi örökbe fogadta és úgy gondozta, nevelte, képezte, hogy a kis termetű kutya ma már segítőkutyaként dolgozik sok kisgyermek nagy örömére.

Úgy láttuk, hogy a gyerekekhez eljutott a rendezvény foglalkozásokba rejtett üzenete: az állatvilág tisztelete, szeretete és a felelős állattartás fontossága.

Köszönjük szépen, hogy együtt ünnepeltünk! Békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

  

  

  

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szólj hozzá!

Bemutatkozó brossúra

Alábbi linkre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes brossúránk elektronikus változatát:

Bemutatkozó brossúra - Alapítványunkat, célkitűzéseinket, és munkánkat bemutató kiadvány 2011. júniusában jelent meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával.

Támogatóink

highslide wordpress