Aba és Zsolt – gyakorlás otthoni környezetben

Aba kutya kiképzője, Szűcs András elutazott Székesfehérvárra, hogy segítsen Zsoltnak a mindennapi útvonalak begyakorlásában. A jó hangulatban eltelt néhány nap alatt számos útvonalat bejártak. Az óváros hangulatos utcái, szép épületei sokszor megállásra késztették őket. Arra is volt lehetőség, hogy András egy érzékenyítő foglalkozáson vegyen részt a Molnár Gábor Látássérültek Rehabilitációs Központjában.

A vakvezető kutya és gazdája kapcsolatában  nemcsak a jól végrehajtott  közös munkának (csapatmunka) van fontos szerepe, hanem a közös játéknak és sportolásnak is. Aba nagyon szeret úszni (kölyök korában hajón élt) és boldogan fut a tandembicikliző gazdája mellett.

Képek hamarosan…