Archívum

Hónap: 2014 november

Támogatás

Támogatás

2014. november 28.
Alapítványunk sikeresen pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett Segítő kutya kiképzéssel foglalkozó szervezetek támogatása” című programban. Köszönjük a támogatást!... Bővebben »
Rádióriport

Rádióriport

2014. november 22.
Alapítványunk habilitációs kutyakiképzője, Szűcs András a szentendrei Lépés Rádió Koktél című műsorában beszélgetett a műsorvezetővel, Vilman Melindával az alapítvány munkájáról, a segítő kutyák képzéséről. A riport ide kattintva hallgatható meg. Riport a Lépés... Bővebben »
„Kutyául” érzem magam – konferencia

„Kutyául” érzem magam – konferencia

2014. november 21.
November 14-én, a Kenézy Gyula Kórházban 10 éve folyó állat asszisztált terápiás foglalkozásokról szóló konferencián vettünk részt. A klinikán dolgozó szakemberek és a SANSZ Alapítvány kutyás szakemberei tartottak előadásokat a különböző felnőtt és gyermek... Bővebben »
Hétvégi testedzés

Hétvégi testedzés

2014. november 9.
Az Oxigén Kupa Erdei Futóverseny sorozat novemberi fordulóján indiánnyári napsütésben teljesítettük a 2,5 km-es távot szép természeti környezetben, tiszta levegőn és befogadó, nyitott futó közösségben. Akik pedig ismét vállalkoztak rá: Eszter és Maya kutya, Robi és... Bővebben »